OM OSS

Gustaf Dahlqvist Måleri AB grundades redan i början på femtiotalet och är idag ett företag med drygt 35 anställda. Vårt kontor och lager finns i Lund. Vi utför målningsuppdrag i hela Skåne med tyngdpunkt på Lund-Malmö regionen och Österlen.

Från bolagets filial i St Olof på Österlen utför vi målningsarbete i bl a Ystad, Simrishamn, Kivik, Brantevik, Skillinge och Lilla Vik.

På Gustaf Dahlqvist Måleri AB är vi övertygade om att relationer mellan företag ska byggas på förtroende. Kunden skall därför kunna lita på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.

För att vidmakthålla denna typ av relationer vet vi också att kunderna måste få en chans att lära känna våra anställda. Enda sättet att lyckas med detta är att se till att våra medarbetare också stannar hos oss och att vi alla arbetar mot samma mål.

Våra kunder

Bland våra kunder finns NCC, Skanska, Peab, Knut Edstrands Byggnads AB, Gambro, Byggnadsfirman Otto Magnusson AB, Byggmästar´n i Skåne AB, MVB AB, Riksbyggen, Region Skåne, Ystads Kommun, flera bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Vanliga frågor och svar

Har ni kollektivavtal?

För oss är det självklart att ge alla medarbetare rätt förutsättningar för att göra sitt allra bästa på jobbet. Därför har vi kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga löner med individuellt tillägg.

Arbetar ni miljövänligt?

Ja. Gustaf Dahlqvist Måleri arbetar aktivt med att minska vår påverkan på miljö och natur och ser vi till att arbetet med att värna om miljön omsätts i praktiken på en massa olika sätt.

Mer om vårt miljöarbete